ISKUSTVA KORISNIKA

Stres je izgovor za sve...

"Taj čuveni stres, baš kao što kažete: Najbolji mogući izgovor za sve! Hvala vam što ste me probudili iz ovog 'opšteg ludila'. Rad od kuće, koji je na početku ovih dešavanja izazivao neviđeni haos u meni, sada je postao 'ispunjenje sna'. Sve ono što sam godinama 'planirao' da naučim i nervirao se zbog manjka vremena, sada napokon i učim. Svaki dan mi počinje seansom, a sve posle toga ide bez problema. Imam osećaj da bez obzira na posao, koji sad radim brže i efikasnije... Dobio sam i neke nove 'bonus sate' u svakom danu. A stres i umor - Šta to beše??"

Marko P.

Šta je važno, a šta nije...

"Da je sve u životu važno, onda ništa ne bi bilo važno! Ovaj program mi je pomogao da definišem i potvrdim lično moju skalu važnosti. Osećanja i emocije u vezi svega su moja unutrašnja navigacija. Oni ujedno predstavljaju i moj pravi identitet. Dugo sam to slutila, ali sve do vašeg programa nisam znala 'šta i kako' da radim sa njima. Sada imam pravo uputstvo i stalno ga koristim."

Svetlana L.

 Sanjala sam noćas...

"Rat, bekstvo iz rodnog grada, završetak studija, selidba na drugi kontinent, marginalni posao, težak porođaj, ozbiljan posao, rastava, mnogo ozbiljan posao... Između toga je bilo pomalo smjeha, pomalo sete. Karijera koja ide uzlaznom putanjom i obaveze koje mi se dodaju kao da sam 'super-woman'. Cjena uspeha: štitna žljezda i insomnia! Najbolje klinike i terapeuti. Hemiju sam obustavila već posle nekoliko mjeseci. Alternativa je bila moj svjesni izbor. Ali, sam izbor ne rješava mnogo toga. Upoznala sam neke divne ljude i neke vrlo loše gurue. Ne sjećam se ko me je uputio na vaš sajt. Počela sam sa programom i... Bazen suza, vulkan bjesa, pa opet mnogo suza i sve tako iznova. Mislila sam da tome nema kraja, ali onda je posle tri nedelje krenulo: Hvatam sebe kako se smješkam bez ikakvog razloga... na sastancima maštarim o... i uveče se opet igram sa mojim devojčicama! Naravno i ono meni najljepše: Ponovo sam počela da sanjam!"

Sanja D.

 Nesnosni bolovi su se smanjili...

"Poštovani, svakodnevno koristim program i evo rezultata koji se kod mene pokazuju nakon 8 nedelja programa: Moji nesnosni bolovi u ramenima, rukama i stražnjem dijelu vrata znatno su se smanjili. Zapravo pojavljuju se samo povremeno nakon buđenja. No, nakon "pražnjenja emocija & osjećanja" vrlo brzo ih ispraznim i oni potpuno prestaju! Također mi se krvni tlak stabilizirao i bolje reći postao normalan. Tek povremeno se nešto povisi, ali i to odmah krenem da "praznim" i jako brzo svedem na normalu."

Srdacan pozdrav, Mare L.

 Uspeh je rezultat praktične primene pravog uputstva...

"Instrukcije i uputstva koje tako nesebično delite, svaki dan me iznova iznenade. Mnogo o njima razmišljam i polako učim da ih što više primenjujem. Radeći po njima rezultati su vrlo očigledni. Pitanje koje mi se često javlja: Gde bih sad bila, da sam vas ranije pronašla?"

Sanja S.

 Pitanja koja kreiraju dobro raspoloženje...

"Vrlo poštovani Zorane! Upravo slušam DOBRA pitanja, uživam u vašem glasu i mojim tjelesnim senzacijama. Želim da vam ovim putem najiskrenije odam počast za vaš rad.
Konačno sam uz pomoć Emotivnog Fokusa, osim teorije naučila i praksu, odnosno napokon sam počela osećati sebe i raditi na mojim osjećanjima. Hvala vam što ste mi omogućili da u nepune tri sedmice, koliko imam vašu knjigu, po prvi put u svom životu osjetim one prave pozitivne promjene.
Zaista ste sve tako jednostavno objasnili da mi se čini da samo oni koji ne žele iskreno da pomognu sebi, neće vas razumjeti i promjeniti svoj život. Hvala vam i na vašem uvjerljivom i umirujućem glasu kojeg slušam nekoliko puta dnevno. Šta da vam kažem više...
Jednostavno ste mi uljepšali život. Puno srdačnih pozdrava i veliko poštovanje."

Mirsada Baković - Nemačka

 Ko bi i pomislio...

"Sinoc sam slusao vecernju meditaciju o "Ne odlaganju obaveza i poslova"...
Danas sam zavrsio lepljenje folija na prozore koje me mrzelo 2 meseca da uradim???
Veliki pozdrav i HVALA!"

Mladen K.

 Strah od javnog nastupa...

"Sve je počelo još u osnovnoj školi. Smeh mojih drugara, kad bih se zabunio, zacrveneo i počeo da mucam. Taj smeh me je godinama pratio kao neki jezivi eho. Došlo je do toga da i sama pomisao da me ljudi gledaju dok pričam, ja krećem da crvenim, znojim se i kao da se borim sa lavovima. Slušajući seanse iz dana u dan i držeći govore ispred ogledala (baš kao što ste rekli: 'oči su čudo') počeo sam da se oslobađam i dišem normalno. Kolege su me čudno gledale ispočetka, koliko do juče bio sam 'oficijelni ćutolog' a, sad stalno nešto pitam, komentarišem i predlažem... Svaki sastanak je idealna šansa da pokažem moje znanje i sve mi to sad deluje potpuno normalno!"

Goran Ž.

 Nervoza i bes...

"Koje sve terapije nisam prošla, i nije da mi nisu spominjali da su osećanja nervoze i besa mogući uzroci mojih ekcema, ali... Sad znam šta tačno treba da radim, svaki put kad osetim te nemire u sebi."

Branka P.

 Nesanica je posledica stresa...

"Koliko puta sam pročitala to objašnjenje? I ovde je na prvom mestu. Potpuno skeptična preuzimam program i ostatak dana bauljam na poslu pitajući se, a zašto ja nisam kao moj otac pa da zaspim čim sednem u fotelju? Kuća, lagana večera i napokon kada. Mirisna pena i puštam prvo objašnjenje iz programa. Odjednom sam stvarno budna, šta je ovo? Puštam večernju seansu i krećem da se lagano dezintegrišem u kadi. Nekako prelazim u krevet, a objašnjenje našeg uma me ponovo rasani i pokrene razmišljanja o prošlosti. Ponovo slušam večernju i ponavljam je iznova i iznova... Tonem u san, trzam se, ponovo je puštam i tako u krug. Prvih par nedelja je bilo baš čudno, imala sam osećaj da se sve to dešava nekome drugom, a ja samo posmatram. Bilo je noći da zaspim čim čujem prvih par rečenica, a nekada bih tek posle 4-5 slušanja tonula u san. Sve se to polako normalizuje. I u pravu su svi koji su rekli: 'prva pomoć' čini čuda u toku dana! Na kraju evo još jedna interesantna stvar: Kad počnem da razmišljam o uzrocima mojih problema, misli mi vrlo brzo odlutaju na potpuno drugu stranu. Baš zabavno, zar ne :)"

Maja K.

 Samopouzdanje je drugo ime za strah od...

"Proučavala sam vaš sajt nekoliko dana i prijavila se za program. Vaše objašnjenje da su pitanja 'kompas naše svesnosti' bilo je pravo otkriće za mene! Sve napisano u vašoj knjizi pojasnilo mi je zašto sam se godinama osećala loše, i stalno ponavljala sebi kako nemam samopozdanje."

Verica P.

 Opadaju pritisak i unutrašnji haos...

"Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi. Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala, nastavljamo sa programom - Pozz!"

Predrag J.

 Istina koju i dalje ne razumem..

"Evo me na kraju prvog meseca i želim da vam prenesem moja iskustva sa ovim programom. Ne samo da se osecam bolje, nego se osecam onako kako se nisam osecao u zadnjih nekoliko godina.
Ziva istina, koju ja jos uvek ne razumem?!? Ima vec nekoliko dana kako su razni strahovi samo proslost. Sve to kao da se istopilo i negde nestalo. Jedva čekam sutra i početak drugog meseca!"

Marko Lj.

 Prva pomoć na svakih 20-ak min...

"Posle toliko godina stalne borbe sa viškom kilograma, čitajući vaše objašnjenje u vezi 'apetita' ostala sam bez reči. I što sam više razmišljala o tome, zaključak je bio: To je baš tako! Nikada hrana nije sama 'uskakala' u mene, ali su me moja nesigurnost i stalna nervoza prosto gurale ka hrani. Koristeći ovaj program sve se promenilo. Najveće otkriće je bilo kad sam počela da koristim 'Prvu Pomoć' na svakih 20-ak min. Ne samo u kontekstu 'emotivne gladi' nego i za sve druge situacije. Tako jednostavno, a toliko efikasno!"

Ivana P.

Jednostavno & Efikasno...

"Emotivni Fokus je vrlo praktični priručnik neophodan svakome ko želi da vrati svoj unutrašnji mir i ponovo se oseća dobro. Autor je ovim radom uspeo da pojasni procese nastanka i promene naših emocionalnih obrazaca. Uputstva izneta u programu nepogrešivo vode do pozitivnih promena."

Dragana Cvetković – Pravnik

Zašto je teško reći 'izvini'...

"Da sam ranije naišla na vas, verovatno bih i brak sačuvala. Slutila sam da je prošlost uzrok mog besa, ali nisam znala ni kako da ga kontrolišem, a ni da kažem: Izvini, moja greška!"

Danica M.

Fokus na oči sagovornika...

"Poštovani gospodine Zorane, pre svega bih hteo da se zahvalim na tome što ste mi život preokrenuli za 180 stepeni! Količina samopouzdanja i sigurnosti u meni je nemerljiva.
Najbolji rezultat mi je dao okidač "fokus na oči sagovornika" tek tada sam video, kako u razgovoru sa drugim ljudima njihove maske brzo padaju! Takođe tehnika svakodnevnog pohvaljivanja sebe daje neverovatne rezultate. Osećam konstantan mir u glavi i prijatnu lagodnost u telu.
Nastavljam dalje i sada mnogo lakše i brže uspostavljam potpunu mentalnu relaksaciju. Hvala!"

Dragan D. – Advokat

Biti perfekcionista, stvarno boli...

''Emotivni Fokus'' je nešto što mi je odavno trebalo. Oduvek sam doživljavala sebe kao perfekcionistu, a onda sam čitajući ovu knjigu otkrila koliko sam samu sebe povređivala, takvim mojim stavom. Deo knjige koji objašnjava ulogu pitanja u našem životu - ostavio me je potpuno bez reči. Shvatila sam koliko su negativna i destruktivna pitanja koja sam sebi postavljala zbog tog mog perfekcionizma, užas! Danima sam se vraćala na objašnjenje i primere, naravno po staroj navici pokušavala sam da nađem grešku u tom objašnjenju i svaki put umesto greške, sve više otkrivala istinu. Istinu da sam ja savršena baš ovakva kakva sam! Sada su mi ova nova pitanja omiljena zabava. Ponavljam ih po čitav dan i... Stvarno mi je lepo!"

Darinka D.

Voziti biciklo...

"Evo mog dozivljaja ovog programa, posle prva dva meseca primene. Sve ide lepo i u dobrom pravcu! Emotivno sam ispunjena, a što se mog sećera tiče, mogu samo komentarisati da je ozbiljno redukovan(manji za 60%). Nadam se i boljem... Šta reći :) Letela sam avionom i čak sam vozila biciklo :) (obzirom na moj vid)!

Vladica Lj.

Neka epohalna otkrića...

"Naša prošlost nije samo puki zbir naših sećanja, nego živo tkivo, sačinjeno od naših osećanja i uverenja u vezi sebe i svih tih prošlih situacija... Ovo sam otkrila zahvaljujući vama i vašem programu. Ako zbog ničeg drugog, samo zbog ovog 'otkrića' kao i vrlo preciznih uputstava: 'šta, kad i kako' raditi sa njima, ovaj program vredi više od svih drugih! Sve u svemu, radeći po programu, stigla su mi neka, stvarno epoholana otkrića u vezi mene i mog života."

Bojana B.

Osećanja se ne vare...

Napokon znam pravi uzrok mojih problema sa stomakom, koje sam godinama pokušavao da 'izlečim'. Uostalom lepo ste rekli: Osećanja se ne vare - ona se osećaju i prazne - što češće. To posebno važi za osećanja Besa!

Saša V.

Svako je gospodar svoje sudbine…

"Mislila sam da je Emotivni Fokus, još jedna reciklirna teorija o 'menadžmentu uspeha'. Međutim, E.F. definitivno to nije. Zoran ima sposobnost da i najkomplikovanije psihološke procese razloži na vrlo jednostavne korake, koji nas motivišu na akciju. Premisa 'svako je gospodar svoje sudbine' dolazi do punog izražaja, kada se svojim životom bavimo na način koji nam program E.F. prezentira."

Dragica P. - Norveška

Želja za učenjem...

"Bicu kratak, nakon drugog meseca primecujem ozbiljne promene u meni, a to primećuju i ljudi oko mene. Evo dosadašnjih rezultata: Osecam se mnogo bolje nego pre pocetka programa, imam konstantnu zelju da ucim nove stvari, knjige koje citam su dobile potpuno drugi smisao. Komunikacija sa ljudima je sad mnogo prijatnija, i imam zelju da jos vise napredujem u svakom pogledu, sto je meni najbitnije. Pisao sam prvo sto mi je prolazilo kroz glavu :) Zeleo bih da Vas nekad upoznam i hvala na svemu do sad. Idemo hrabro u svaki novi dan!"

Dusan Z.

Kilogrami se prosto sami tope...

"Pozdav Zorane, evo me već peti mesec radim po programu. Kazati da sam šokirana mojim rezultatima, bila bi suviše blaga reč! Pored konstantnog osećanja mira i sigurnosti u sebe, ono što me je stvarno šokiralo... JA SAM SE SMANJILA ZA ČETIRI KONFEKCIJSKA BROJA, BEZ IKAKVE POSEBNE DIJETE - POTPUNO SPONTANO??? Ovaj program je pravo Čudo! Hvala Vam od SRCA!"

Gordana B.

Danas mi je 100-ti dan...

"Tokom trećeg meseca sam većinu dana (normalno ne u kontinuitetu) imala osećaj, da sam bez ikakvog razloga bila baš srećna, zadovoljna i poletna. Na poslu je bilo vrlo naporno jer sam menjala veći broj kolega nego prošle godine, ali ovoga puta sam to mnogo lakše odradila u odnosu na prošlu godinu. To sve ukazuje da ovaj program stvarno funkcioniše. I najbitnije od svega, danas mi je stoti dan od početka, a ja još uvek slušam program. Bravo za program, ali i za mene! I još jednom želim da naglasim: Program Je Stvarno Odličan! Hvala još jednom!"

Tanja I.

Ambrozija, jedna obična travka...

"Ovo je prosto neverovatno - Sezona je ambrozije, a ja nemam nikakve neprijatne reakcije!
Prethodne godine su bile prosto katastrofalne, a sad baš ništa :)"

Srdjan. Z.

Ponovo se vozim liftom...

"Godine straha od zatvorenog prostora(imao sam osećaj da me sahranjuju) držale su me ako ništa drugo, bar u dobroj formi. Svakog dana nekoliko puta peške na 7 sprat čini čudo za fizičku formu, ali... sve drugo je bilo jezivo. Čak i ulazak u nepoznati auto je bio izuzetan napor, a o liftovima da ne pričam - nisam ni ulazio. Posle nepuih mesec dana programa, prestao sam da se kljukam lekovima i prvi put sa ženom ušao u lift. Bilo je jezivo, ali vrlo interesantna stvar, nisam se nenormalno znojio i gušio. Samo neke haotične misli... Posle 10-ak vožnji gore dole, ženi sam rekao: Ajmo kući, gladan sam! U danima posle toga bio sam pravi 'lift-boy'. Svaki lift bio mi je prilika da se vozikam gore-dole nekoliko puta. U autobusu sad razmišljam o svemu, osim o smrti :) Planiram i da letim avionom, naravno posle ovog globalnog haosa!"

Milan Lj.

Bes i nezadovoljstvo...

Ovo je peta nedelja pkako slušam program i stvarno ste u pravu kad kažete: "Naša inicijalna ideja, kada rešim ovaj problem sve će se rešiti" - Predstavlja samo početak našeg putavanja do samoga sebe. Što se više bavim sobom na ovaj način, sve više uviđam koliko su me pogrešno učili o životu i mojim mogućnostima. U stvari, nikad me i nisu učili! Najlepše od svega, prazneći bes i nezadovoljstvo, nestala je svaka potreba da bilo kome, bilo šta zameram. Sada znam da apsolutno sve zavisi isključivo od mene. Svet oko nas deluje nam potpuno drugačije, kada to shvatimo!"

Slavica K.

Suze su OK...

"Zelim da vam se zahvalim za sve sto radite. Mnogo se bolje osecam i mnogo manje razmisljam o buducnosti koja mi je pre izazivala strah i neizvesnost. Praznjenje mojih emocija i osecanja me vrlo cesto dovodi na plac, ali posle toga se mnogo bolje osecam :)  Iako, jos uvek nemam svaki put stopostotnu koncentraciju prilikom meditacija, radim ih obavezno svakoga dana. Rezultat je da sam mnogo smirenija nego pre. Toliko od mene za sad. Puno vas pozdravljam!"

Maja M.

Oproštaj je...

"Zorane, ovim izlaganjem o 'Oprastanju' definitivno si nadmasio sebe! Kada bi ljudi shvatili samo djelic onoga sto si rekao, ispraznila bi se vecina ordinacija, ne samo na lokalnom, nego i na globalnom nivou. Bravo i hvala sto postojis!"

Mirko D.

Jastuk ko jastuk...

"U šoku sam da mi ovo pre vas niko nije pokazao! Mislio sam da neće biti kraja mom pražnjenju besa. Ali, posle dve nepune nedelje ja više ne osećam potrebu za 'magičnim' jastukom!"

Ivan J.

Ulazim u 4 mesec programa...

"Meni vise ne moze da bude dosadno u zivotu, nekako uzivam u svemu :) Najzanimljivije mi je sto kad god imam slobodno vreme poceo sam da slusam Mocarta,Vivaldija, itd. Tu i takvu muziku, koja mi sad prija usima, nikada pre nisam ni pomislio da slusam?????
Nemam vise nikakvu nervozu i stalno se osecam zadovoljan sobom i svojim zivotom :) Primecujem da u komunikaciji sa ljudima, kad me NE zanima sta pricaju, ja to brzo zavrsavam i idem dalje svojim putem. Aktivirao sam dalji napredak sto se tice zavrsetka skole, koju sam davno upisao pa sad cekam poziv od profesora. Javila mi se i zelja da upisem Spanski!!! Sve je pozitivno i osecam se sjajno! Veliki pozdrav pa se cujemo ponovo."

Marko M.

Strah se istopio...

"Još uvek mi nije jasno kako ranije nisam čuo za vas program. Iskren da budem, ja sam počeo sa programom zbog mojih strahova, a i mislio sam ako ništa drugo ovo bar nije mnogo skupo, ali...
Već posle druge nedelje sam primetio, da moja 'zbunjenost' u prisustvu devojaka jedva da vise postoji, i to mi je dalo krila za dalji rad. Sada više ne postoji opcija da preskočim dan programa."

Stefan L.

Napokon istrajna u svojoj promeni...

"Želim da vam se zahvalim i da izrazim zadovoljstvo ovim programom. Stalno sam pokusavala razlicite tehnike ali nikad nisam uspevala da budem istrajna. Ovo je prvi put da sam izdrzala dva meseca sa nekim programom! Verovatno zato sto imam utisak da me stalno drzite za ruku i uvek podsecate sta, kad i kako da radim. Stvarno odlicno osmisljen pristup! Ja nemam neki veliki problem, niti dijagnozu, ali se kroz zivot nakupilo dosta djubreta koje nisam znala kako ocistiti. Radeci po vasoj metodi osecam da sam mnogo smirenija i prisutnija. Vec sam stvorila naviku da automatski oslobadjam emocije i osecanja u stresnim situacijama! To mi se stalno desava na poslu, a kad dodjem kuci ja prosto ne mogu da prizovem taj isti osecaj, kao onda kad sam ga praznila. Vecernje meditacije me ponekad bukvalno vrate u proslost i te situacije su mi sad prosto smesne! Jos jednom sve pohvale na vasem radu i znanju!"

Tanja J.

Naša podsvest je kao beskonačna traka...

"Ova ideja o beskonačnoj traci me je oduševila. To je baš tako! Naši koferi, odnosno 'životna iskustva' konstantno nam se vraćaju, sve dok ih ne uklonimo sa naše trake, odnosno podsvesti. Kakva istina! Program mi je pokazao kako se to radi pravilno i uspešno!"

Milan Š. – Programer

U 4 ujutru nema iluzija...

"Lutam internetom dok u kući svi spavaju... Čitam šturo objašnjenje za prirodno rešenje nesanice i pomislih: Aha, otkrila sam još jednog on-line prevaranta, ali... Youtube mi otkriva mnogo dublju priču. Pitam se, da li on stvarno zna šta radi ili je to samo moja iluzija? Preuzimam program i odmah počinjem da slušam. Prva seansa, druga i... neko me drma, otvaram oči i dete me pita: Mama zašto me nisi probudila za školu? Skačem, gledam na sat i ne verujem 9:47! Tako je počelo, sad svaki dan slušam seanse i radim po uputstvima, a večernja mi je obavezno na 'continius play'. San je postao skoro normalan, Ali, znam da još mnogo toga treba da izađe iz mene, jer život je bio tubulentan. Hvala za otkriće da je rešenje već u meni!"

Gorica S.

Dan po dan i sve se menja...

"Gospodine Pavloviću! Zelim da Vam kazem da je ovaj program VRH VRHOVA!!!"

Dejan. M.

Rešenja su već u nama...

Nekoliko meseci programa i... Moj život se promenio iz osnova! Mnogo lakše izlazim na kraj sa svim izazovima, koji se pojavljuju svakodnevno. Kontakt sa drugim ljudima mi sad predstavlja zadovoljstvo! Najsmešnije od svega je što nisam ni sanjao da svi odgovori i sve što mi je potrebno za lagodan život već se nalaze u meni.  Pun sam energije i elana za svaki posao koji je ispred mene. Promenio sam 99% ličnih stavova o rešavanju problema i to su sada izazovi za mene, a ne prepreke na koje sam se spoticao. Rešavanjem problema osećam ogromno zadovoljstvo. Sve mi je lako i prosto. Pre ovog programa nisam mogao ni pomislti da je to moguće. Hvala vam svima koji radite na ovom programu, jer ste mi vratili mene u sebi.

Dragan J. V.

Smeškam se dok ih slušam...

"Godine borbe za svojim mestom pod suncem učinile su svoje. Razne dijagnoze i druženja sa terapeutima bili su sastavni deo mog života. U zadnjih nekoliko meseci sve se to drastično promenilo. Svakodnevni rad po programu & Moji rezultati su više nego očigledni!
Svratio sam čak i do mojih bivših terapeuta da im ispričam kako se osećam. Oni i dalje pričaju svoje priče, a ja sam se samo smeško dok sam ih slušao. Ali ipak, žena mi je najbolja, ispočetka me je čudno gledala kad me vidi sa slušalicama u fotelji, a sad mi svako malo zatraži da joj pustim neku seansu. Ovo stvarno jeste program za celu porodicu!"

Miroslav Lj. - Beograd

Čovek se uči dok je živ...

"Pitao sam se: Šta vi to možete da mi pokažete, što ja već ne znam? Eh, koliko sam bio u zabludi. Objašnjenja koja sam čuo prvo su me iznenadila, a onda prosto naterala da ih proverim u mojoj praksi. Rezultat: skoro sve što radim, sada prilagođavam načinu koji ste tako detaljno objasnili u knjizi i programu."

Ivan J. 

Napokon slobodna da budem sve što želim...

"Čitajući iskustva drugih, pitala sam se da li je to moguće? Šta ima u tom programu da ga toliko hvale? Sada znam! Sve je drugačije od onoga što su mi ponavljali čitav moj život. Reči i uvrede koje sam stalno prevrtala u mojoj glavi sada su dobile potpuno drugi smisao. One pripadaju onima koji su ih izgovorili, a ne meni! Napokon slobodna da budem i radim sve ono što Ja želim!"

Slavka P.

Revolucionarni koncept života…

"Emotivni fokus je stvarno revolucionarni koncept života. Navodi vas da posmatrate sopstveni život iz potpuno novog ugla. Sve što znate o sebi i životu, on stalno dovodi u pitanje. Analiza koju svi mi obično koristimo, sada mi deluje jadno i beskorisno. Pitanja su pitanja, ali odgovori su ono što mi mislimo da ne zavisi od nas. Što više radim, sve mi je očiglednije u kakvoj zabludi živimo."

Peđa Savić – Beograd

Zašto Emocionalna Inteligencija?

Vaša emocionalna inteligencija pravi 'ključnu razliku' između uspeha i neuspeha, sreće i tuge, zdravlja i bolesti. Ova razlika se ogleda u vašim 'spontanim' emocionalnim reakcijama na svakodnevne izazove i stresne situacije.

Emotivni Fokus Je Direktna Veza Između Vaše Intelektualne & Emocionalne Inteligencije

EMOTIVNI FOKUS

Program Za Pravilnu Primenu
Emocionalne Inteligencije

"Naučite Jednom - Koristite Zauvek"